Tætte kampe i JSD

30-10-2005

Lørdagen stævne bød på to spændende kampe for Nibes damer i Jyllandsserien. På forhånd var modstanderne fra Aggersund og Hjallerup vurderet til svære modstandere som følge af deres større rutine i rækken.

Nibes damer viste dog godt mod og spillede lige op med begge modstandere.
I kampen mod Aggersund var gæsterne dog bedst til at lægge pres på NIV-forsvaret og kunne trække sig ud af kampen med en sejr på 3-1.

Kampen mod Hjallerup blev intens og spændende. Viljen til sejr skiftede fra sæt til sæt og neglene var helt bidt væk da NIV-pigerne efter en lang og trættende dag kunne vinde 5. og afgørende sæt med 15-11.

Begge kampe viste tydeligt, at Nibes damer sagtens kan begå sig i rækken - men også, at kun 100% fight gennem hele kampen giver resultat og sejr.

For NIV-95 spillede Louise Ekelund, Mette Sunds, Birgitte Mogensen, Birgitte Larsen, Christina Staun, Helle Therkildsen og Lotte Landgaard.